Είστε εδώ

Απρίλιος 2009

Το ΚΘΒΕ σε κρίση, το ΥΠΠΟ σε ύπνο

Το Δ.Σ. του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος ακύρωσε χθες την παράσταση του «Βασιλιά Λιρ» στο Εθνικό Θέατρο Βελιγραδίου (28 και 29 Μαΐου).

Από την Ελευθεροτυπία

Σύγχρονο βλέμμα στον κλασικό κόσμο

Αναδρομική έκθεση του Αχιλλέα Δρούγκα στην Εθνική Πινακοθήκη. Αρχές Ιουνίου η Γλυπτοθήκη θα φιλοξενήσει κοστούμια και αντικείμενα από την τελετή έναρξης της Ολυμπιάδας της Αθήνας

Από την Ελευθεροτυπία

Οι χωματερές απειλή γιά τα δάση της Μακεδονίας

Σέιχ Σου, Ελαιώνες Πυλαίως και δάση της Χαλκιδικής στο «κόκκινο» για πυρκαγιές φέτος το καλοκαίρι. «Αγκάθι» οι χωματερές τόνισε ο γενικός γραμματέας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Γιώργος Τσιότρας σε σύσκεψη που έγινε σήμερα για τη δασοπυρόσβεση, στη Θεσσαλονίκη.

Aπό την Ελευθεροτυπία

Ανακάλυψαν πανάρχαια γλώσσα στην Ινδία

Επιστήμονες ισχυρίζονται ότι ανακάλυψαν τη γλώσσα ενός αρχαίου πολιτισμού, ο οποίος άνθησε πριν από 4.500 χρόνια στην Ινδία, σε μια απομονωμένη περιοχή, εκεί όπου σήμερα εκτείνονται τα ανατολικά σύνορα του Πακιστάν, και για τον οποίο δεν υπήρχαν σχεδόν καθόλου ιστορικές πληροφορίες.

Από Το Βήμα

Οι Ρωμαίοι ξανάρχονται στη Θεσσαλονίκη

Αρχαιολογικό συνέδριο με θέμα την καλλιτεχνική κληρονομιά στην Ελλάδα από τα χρόνια της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας

Από Το Βήμα

Τα αρχαία θεσσαλικά θέατρα

Πού εντοπίζεται η πιθανή θέση του αρχαίου θεάτρου των Φερών; Ποια είναι η αρχιτεκτονική μορφή του αρχαίου θεάτρου της Δημητριάδος; Σε αυτά τα ερωτήματα απάντησαν η Δρ Aργυρούλα Δουλγέρη - Iντζεσίλογλου Διευθύντρια της IΓ΄ Eφορείας Προϊστορικών και Kλασικών Aρχαιοτήτων Bόλου και ο κ. Μπάμπης Γ. Ιντζεσίλογλου Αρχαιολόγος -Αρχαιολογικό Μουσείο Βόλου, σε εκδήλωση - συζήτηση με θέμα "Αρχαία Θέατρα στη Θεσσαλία" που πραγματοποιήθηκε στο Βόλο.

Aπό Το Βήμα

Παραπομπή ζητά η αντιπολίτευση απαλλαγή η κυβέρνηση

Παραπομπή για πέντε κακουργήματα ζητά το ΠΑΣΟΚ με το πόρισμα του για την υπόθεση Παυλίδη, ενώ η ΝΔ κατέθεσε απαλλακτικό πόρισμα.

Aπό Τα Νέα

Προηγούμενο άρθρο

Απάλλαξε τους υπουργούς αλλά και τον... εαυτό του

Σε εφέτη-ανακριτή το Βατοπαίδι

Σύγκληση της Ολομέλειας Εφετών ζητεί ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου προκειμένου να ανατεθεί σε εφέτη ειδικό ανακριτή η περαιτέρω έρευνα για την υπόθεση Βατοπαιδίου.

Aπό τον Ελεύθερο Τύπο

Προηγούμενο άρθρο

Απάλλαξε τους υπουργούς αλλά και τον... εαυτό του

 

Εξαγνισμός διά μετονομασίας

Προσπάθεια να ανατραπεί το κλίμα που έχει δημιουργηθεί εξαιτίας των οικονομικών σκανδάλων στη ΣΥΜΕΑΝ, την ανώνυμη εταιρεία της Εκκλησίας της Ελλάδος που ήταν υπεύθυνη για την απορρόφηση των κοινοτικών κονδυλίων, καταβάλλει η Ιερά Σύνοδος.

Από Το Βήμα

Σελίδες