Είστε εδώ

Όροι χρήσης ιστοτόπου

Χρήση του ιστοτόπου

Ο ιστότοπος είναι ελεύθερος προς θέαση. Περιορίζεται η πρόσβαση στις σελίδες που έχουν να κάνουν με τη διαχείρισή του.

Η απόφαση για τη δημοσίευση ή όχι της οποιασδήποτε συνεργασίας / συμβολής είναι αποκλειστική ευθύνη των υπευθύνων της ιστοσελίδας.

Απαγορεύεται κάθε τρόπος πρόσβασης ο οποίος μπορεί να παρεμποδίσει την ομαλή λειτουργία του ιστοτόπου. Οι υπεύθυνοι του ιστοτόπου διατηρούν το δικαίωμα να απαγορεύσουν την πρόσβαση στην ιστοσελίδα σε διευθύνσεις IP από τις οποίες προέρχεται τέτοιου είδους δραστηριότητα, καθώς και να προβούν σε περαιτέρω ενέργειες για τη διαφύλαξη της ομαλής λειτουργίας του ιστοτόπου.

Η διαχείριση έχει τη δυνατότητα να διαγράψει κάποιο μέλος της ιστοσελίδας, εφόσον το μέλος αυτό παραβιάζει τους παρόντες όρους.

Ο ιστότοπος δεν εγκρίνει καμμία διάκριση μεταξύ των ανθρώπων βασισμένη σε φυλή, έθνος, υπηκοότητα, καταγωγή, κοινωνική τάξη, θρήσκευμα, φύλο, σεξουαλική προτίμηση, ηλικία ή σωματική ικανότητα. Συνεπώς δεν εγκρίνει και τη διάδοση μυνημάτων τα οποία υπερασπίζονται τέτοιες απόψεις.

Αποποίηση ευθύνης

Το 12830.gr δε φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο ιστοσελίδων στις οποίες παραπέμπει.

Σχόλια ή/και περιλήψεις ειδήσεων εκφράζουν τους συντάκτες τους και δεν ταυτίζονται απαραίτητα με την άποψη του ιστοτόπου.

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στον ιστότοπο εκφράζουν τους συντάκτες τους και δεν ταυτίζονται απαραίτητα με την άποψη του ιστοτόπου.

Η παρουσία ενός συνδέσμου στον κατάλογο δε σημαίνει πως ο δικτυακός τόπος στον οποίον παραπέμπει σχετίζεται με την Ελληνική Θρησκεία.

To 12830.gr δεν είναι "επίσημος" ιστότοπος της Ελληνικής Θρησκείας ούτε κάποιου φορέα γενικότερα.

Πνευματικά δικαιώματα

Αναδημοσίευση των περιεχομένων της ιστοσελίδας (άρθρων στην ιστοσελίδα, στα ιστολόγια κλπ.) επιτρέπεται μετά από τη σύμφωνη γνώμη της συντακτικής ομάδας του ιστοτόπου.

Καταγραφή δεδομένων

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την ομαλή λειτουργία του.

Δεδομένα που τυχόν υποβάλλονται από τους επισκέπτες του ιστοτόπου είναι εμπιστευτικά και δεν κοινοποιούνται σε τρίτους.

Αλλαγή κανόνων

Το 12830.gr διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των κανόνων παροχής των υπηρεσιών του.

Η χρήση των υπηρεσιών του ιστοτόπου συνεπάγεται την αποδοχή των όρων χρήσης.

Ταξινόμηση: